Skip to content

14 opțiuni de îngrijire a părului

Sfat #1: Perie și styling

Pentru a avea grijă de părul tău este important de a folosi perii cu păr natural și perie ușor, astfel încât să nu deteriora rădăcină sau fibra de par. Evita face-o în timp ce acesta este umed pentru că părul este mai sensibil si se rupe foarte usor. Pentru desenredarte foloseste un pieptene de piroane groase, și amintiți-vă pentru a începe cu sfaturi.

Sfat #2: Ce produse folosesti?

Știi deja numeroase substanțe chimice la care te expui in fiecare zi, astfel încât ori de câte ori aveți posibilitatea să le foto3înlocuiască cu produse naturale. De exemplu, daca ai parul uscat opta pentru un bun tratament de ulei natural și cald. Șampoane care conțin alcool sunt foarte agresive la nivelul scalpului, precum și anumite geluri sau modelatori de păr în cele din urmă, nu folosi apa prea fierbinte sau prea rece să se spele pe cap, este de preferat să folosiți apă caldă. În cazul în care observați că se pierde părul nu prezintă coloranți sau permanentă tratamente chimice.

Sfat #3: Taie-l la momentul potrivit

Există o relație misterioasă între tăiere de păr, și luna: Dacă te-ai tăiat părul de pe-o zi pe care luna este în epilarea cu ceara, parul tau va creste mai repede, insa daca ai scurt pe o zi în care luna este în ultimul trimestru va dura mai mult să crească. Dar simțiți-vă liber cel puțin o dată în sfaturi pentru a obține o bună oxigenare și de a încuraja creșterea și consolidarea parului.

Sfat #4: fii Atent cu uscător de

Aerul cald de la uscător afectează rădăcinile părului, asigurați-vă că pentru a menține computerul de cel puțin 15 centimetri distanță de capul tău, și dacă ceea ce vrei este de a stabili coafura, aerul rece este cea mai bună opțiune.

Sfat #5: Păr strălucitor

Da stralucire parului

Cui nu-i place să aibă păr lucios? Din păcate, praf, lipsa de substanțe nutritive și de expunerea la fumul de țigări și trabucuri opacarlo. Acest tratament se va întoarce la tine de frumoasă ca întotdeauna: trebuie doar să se spele cu o soluție de apă caldă și oțet de cidru de mere. De asemenea, puteți folosi suc de lamaie tensionate. Această metodă va elimina, de asemenea, caspas și orice agent infecțios.

Sfat #6: tipuri de Piepteni și perii murdare

Știi ce face murdărie și grăsime pentru parul tau, deoarece trebuie să ne amintim că instrumentele pe care le utilizați pentru grija ta este murdar și, prin urmare, murdar parul tau. Vă recomandăm să puneți-l într-un recipient plin cu apă caldă cu patru lingurite de praf de copt. Lăsați-le timp de douăzeci de minute și apoi clătiți. Voi vedea cât de curat a plecat!

Sfat #7: Sampon, minunat pentru par normal

Suc de Aloe

Aloe vera are mai multe proprietăți, a fost o dată folosit în farmacii pentru a pregăti creme, lapte, hidratare, emulsie pentru tratamente de masaj...ei bine, acest sampon va lasa parul matasos si stralucitor, după o săptămână de utilizare, dar amintiți-vă, dacă ai parul uscat sau gras ar trebui să nu-l folosească.

Ai nevoie de 100 ml de sampon de miere, 200 ml de suc de aloe si 2 linguri de whisky. Doar se amestecă cele 3 ingrediente și se amestecă cu energie. Păstrați-l într-o sticlă, în întuneric timp de 6 luni și apoi să-l utilizați.

Sfat #8: Pentru par gras si matreata

Pentru a consolida parul, elimina matreata si excesul de grasime acest sirop este ideal. În doar o lună, veți observa că acesta crește mai repede și mai puternic. Ai nevoie de un litru de vin alb, 10 grame de alge agar-agar, 10 de grame de alge marine hijiki, 10 de grame de alge marine kombu și melasă.

foto4

Loc de vin și de alge marine într-o oală și lăsați-l să se fierbe timp de 15 minute. Se toarnă totul într-un recipient și se închide ermetic, se lasă să stea timp de trei zile într-un loc uscat și întunecos, agitând din când în când. Apoi se strecoara decoctul si se adauga aceeasi cantitate de melasă. Se amestecă și păstrați-l. Ia o jumatate de pahar de trei ori pe zi, înainte de fiecare masă. Ca agar-agar-ul este foarte gelatinos, este probabil că va trebui să foc siropul la Baie de fiecare dată.

Sfat #9 Balsam De Casă

Balsam

Vrei sa ai parul frumos moale și strălucitor? Ai nevoie doar de un simplu balsam de acasă: frecati-l în scalp cu maioneza timp de cinci minute, înainte de a utiliza sampon. Veți vedea cât de divin lumini!

Sfat #10: crema hidratanta de casă

Este foarte ușor că părul va fi uscat: mediu, anumite sampoane, aceeași apă poate provoca acest efect, dar tot ce se poate repara cu aceasta crema hidratanta. Simt ca un coafor și make gata. Ai nevoie de un recipient de ceramica si o lingura de lemn pentru a se amestecă două lingurițe de miere, ulei de măsline și un gălbenuș de ou. Aplica aceasta crema in par prin masaj usor cu varful degetelor. Acoperă-ți capul cu un prosop și așteptați douăzeci de minute. Apoi, puteți să-l spele, ca întotdeauna. Am deja modificări.

Sfat #11: Restaurare păr

Ce rau arata acele fire de lipit peste tot!!! Nu vă faceți griji despre asta cu acest tratament parul tau va fi frumos și restaurat. Se amestecă o lingură de miere, două gălbenușuri de ou, o lingura de iaurt si o lingura de apa calda. Aplicati cu un masaj de lumină peste tot în păr și înfășurați capul cu folie de aluminiu. Așteptați 20 de minute și se clătește cu abundente de apă călduță.

Sfat #12: Crema hranitoare

Conditionat.de.avocado

Nimic mai bun pentru parul tau o minunata crema hranitoare, rădăcinile sale fotalecerán și va accelera creșterea economică. Într-un castron, amesteca o banana si un avocado copt. Acest amestec trebuie să-l distribuie prin păr, se masează ușor, se acoperă cu o cârpă și se lasă să se odihnească timp de 15 minute. Apoi, puteți clătiți gura cu multă apă și se spală ca de obicei. Repetă săptămânal.

Sfat #13: Pentru a evita păduchi cap

Paduchii sunt o boală care afectează mai ales copiii, ci adulți, de asemenea, pot experimenta. Ele sunt foarte neplacute, nu numai din punct de vedere estetic, dar, de asemenea, deoarece acestea pot duce la diferite boli și o mâncărime insuportabilă. Ești gata pentru a scăpa de ele? Apoi se spală părul de două ori pe săptămână cu oțet. Adaugă acest produs după clătire sampon si vei observa ca parul tau va fi stralucitor si matasos.

Sari la bara de unelte