Skip to content

8 Sfaturi pentru a avea un păr frumos și sănătos

Parul este o extensie a trai noi, care își are rădăcinile în sânge și este hrănit de către sistemul digestiv. Parul nostru este în strânsă legătură cu sistemul nervos și este alcătuită în principal din tesut muscular, keratina, uleiuri, proteine și siliciu. Deși aproape întotdeauna vrem să fie sănătos pentru frumusete, parul are o foto1funcție biologică, care face corpul să "simți" și de a stabiliza magnetic.

Pentru par, care este perfect, este necesar să se acorde în mod constant diferite grijă, pentru că, din păcate, parul nostru este expus la mai mulți factori care pot slăbi și pot deteriora. Din fericire, există multe moduri naturale și ușor de a avea grijă de starea de sănătate a părului nostru, pentru a face să arate frumos, moale si cu o stralucire spectaculoasa. Vrei să învețe cum să aibă grijă de părul tău?

Sfaturi de ingrijire a parului

Majoritatea oamenilor le pasă doar să dea de igienă pentru păr și pieptene-l în fiecare zi, fără să știe că acolo sunt alte obiceiuri zilnice care trebuie să le ia în considerare pentru a oferi hidratare și de sănătate. Iată ce trebuie să faci:

Spalatul parului in fiecare zi

parul

Spalatul parului de mai multe ori pe zi stimulează circulația sângelui la nivelul scalpului, care face părul să crească mai mult și să fie mai sănătoși. Dacă doriți o coama moale și mai mult, atunci este timpul pentru a deveni un aliat de piepteni, și periați părul de două sau de trei ori în zi.

Se clătește cu apă rece

Utilizarea de apă fierbinte tinde să slăbească scalp, facandu-l sa arate plictisitoare și uscat. În schimb, apa rece este foarte sanatos pentru parul nostru ca se inchide cuticulele firului de par, ceea ce face mai stralucitor si matasos. Evident, noi nu spunem că ar trebui să se clătește cu apă rece ca gheața, pur și simplu, cu obiceiul bun de a face duș cu apă, moderat rece, sau cald va fi suficientă.

Evitați expunerea excesivă la căldură

Ia soare

Când ne expune adesea parul nostru la căldură excesivă, scalp noastră devine uscat și, ca rezultat, vom vedea că părul își pierde strălucirea și viața cu trecerea zilelor. Utilizarea frecventă a fiare de călcat, uscătoare și clește face parul nostru pentru a deveni slab și sfaturi sunt deschis, încetinirea creșterii sale. În mod ideal, pentru a evita aceste despăgubiri este de a reduce utilizarea acestui tip de dispozitive, și să facă acest lucru, se aplică un bun tratament de hidratare pentru păr și scalp.

Aveți grijă să scoateți noduri

Nodurile sunt o problemă comună în păr și se poate transforma într-o mare problemă pentru parul nostru, dacă nu le dăm dreptul de tratament. Sunt cei care sunt eliberați de noduri de brusc și nu aceasta este calea. Când ne-am rupt parul pentru a scapa de noduri, singurul lucru pe care trebuie este un mare avarii la coama. Un truc bun?, aplicată pe nod un pic de ulei de jojoba sau ulei de cocos, permite câteva minute și, ulterior, detensioneaza enervant nod.

Taie de multe ori sfaturi

Sfaturi de par

Sfaturi de păr au tendința de a suferi de uscăciune și cu trecerea timpului se foto2desprind, face părul să arate mai sănătos și mai opac. Expertii recomanda de tăiere capetele de părul cel puțin o dată la fiecare două luni pentru a promova stare bună de sănătate a părului nostru.

O dieta sanatoasa

Dieta joacă un rol foarte important în sănătatea părului nostru, ca substante nutritive care ne dă puterea de a, de asemenea, sunt vitale pentru o bună sănătate a părului nostru. Lucrul de bază este de a crește consumul de fructe, legume, nuci, produse lactate, pește, și se bea o sumă bună de apă pentru o zi.

Tratamente pentru par sanatos frumos

Pentru a completa rutina noastră pentru un păr moale, neted și frumos, nu mai sunt aliați decât tratamente naturale pentru a hidrata și de a consolida parul nostru. Deși există mai multe tipuri de măști, balsamuri, șampoane și produse pentru a avea grijă de părul nostru, atunci vom lăsa două recomandat, ideal pentru parul uscat si parul mixt, respectiv.

Sari la bara de unelte